fredag 19 april 2024

inloggad som

Merlöv ind i reklamebranchen med tidligere Blankingfolk

IT-iværksætteren Sebastian Merlöv bevæger sig ind i reklamebranchen sammen med Christian Barrett og Ola Obrant, begge med en baggrund som henholdsvis AD’er og tekstforfatter i det konkursramte reklamebureau Blanking i Malmö.

De har for nylig stiftet et selskab som de planlægger at kalde ”The Fan Club” og er allerede i gang med en række projekter. Blandt kunderne er Sydsvenska Dagbladet, Skanska og flere lærebogsforlag.

Merlöv, som er grundlægger af Virtual Business House og adm. dir. for business intelligencefirmaet Brimstone i Malmö, bliver bestyrelsesformand i The Fan Club. Han har ikke skudt nogle penge i selskabet.

IT-iværksætteren Sebastian Merlöv bevæger sig ind i reklamebranchen sammen med Christian Barrett og Ola Obrant, begge med en baggrund som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.