fredag 29 september 2023

inloggad som

Nyt PR-selskab for Skåne skal udfordre Copenhagen Capacity

Et nyt markedsføringsselskab som erstatter Skånes Turistråd og den erhvervsfremmende del af Region Skånes erhvervsenhed. Sådan ser planerne ud ifølge et forslag der er blevet udviklet af Styregruppen for Markedsføring af Skåne.

Beslutningen ventes truffet i styregruppen på mandag i næste uge. Ideen er at samle markedsføringskraften i et aktieselskab med et årligt budget på 40 millioner svenske kroner. Et blandt mange formål er at styrke Skånes stilling over for Københavns forskellige PR-organer.

— En turistforening og et investeringsselskab er den traditionelle vej. Vores idé er at anlægge et helhedssyn på markedsføring, siger turistdirektør Lars Gren som har været med til at udarbejde forslaget.

Senest ved årsskiftet skal det nye markedsføringsselskab være i gang, men man mangler at beslutte om det skal ligge i Lund eller Malmö. Og hvem der skal være adm. dir. for det cirka 15 personer store selskab?

Region Skåne vil påtage sig en stor del af omkostningerne til det nye selskab, men det er tanken også at få det private erhvervsliv med som investorer.

Et nyt markedsføringsselskab som erstatter Skånes Turistråd og den erhvervsfremmende del af Region Skånes erhvervsenhed. Sådan ser planerne ud ifølge […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad