lördag 7 september 2024

inloggad som

Malmø kommune indstifter stor medicinpris

En ny stor virksomhedspris på 100.000 svenske kroner indstiftes af Malmø kommune. Den skal gå til et succesrigt medicinalfirma i kommunen. Første gang prisen uddeles bliver i november.

Det er meningen, at prisuddelingen skal være en årlig begivenhed som et led i en plan om bedre markedsføring af Malmøs styrke inden for branchen. Prisen uddeles ved en større gallamiddag sidst på året, som planlægges for at sætte mere fokus på erhvervslivet i Malmø.

En ny stor virksomhedspris på 100.000 svenske kroner indstiftes af Malmø kommune. Den skal gå til et succesrigt medicinalfirma i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Bolaget som tar in 1,1 mdr på en dag

    För vissa går det lätt att få riskkapital. Här är bolaget som på onsdagen sonderade intresset för att pytsa in 1 miljard kronor. Samma kväll fanns löften om 1,1 miljarder.

  • Fåhraeus fyller på sin fond

    Serieentreprenören Christer Fåhraeus räknar med att ha 700 Mkr i torrt krut till årsskiftet i sin investeringsfond FSG 2. Det senaste förvärvet är en mindre andel i Göteborgsföretaget Promimic.

  • Mer EU-pengar till skånska aktörer

    Skåne har utnämnts till att vara en av EU:s 151 “Region Innovation Valleys”, innovationsregioner. Initiativet ska hantera EU:s samhällsutmaningar och stärka den gemensamma konkurrenskraften.