tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Spiderchef og Stockholmsbørsen skriver bog om IR

Chefen for PR-firmaet Spider Relations’ Øresundsafdeling, Carl-Johan Wachtmeister, er en af hovedforfatterne til en ny bog om investor relations, som snart udkommer på Ekerlids forlag. Han skriver den sammen med Stockholmsbørsens afgående chef for markedsovervågning Hans Edenhammar og Torbjörn Jakobson, Finansanalys.

Projektet er et samarbejde mellem Spider Relations, Stockholmsbørsen, BIT og Finanstidningen. Hensigten er på en håndfast, pædagogisk måde at beskrive, hvordan et godt stykke arbejde med investorrelationer skal håndteres. Bogen forventes at udfylde et tomrum, eftersom noget lignende ikke tidligere er udgivet på svensk. Projektet præsenteres officielt senere i maj.

Chefen for PR-firmaet Spider Relations’ Øresundsafdeling, Carl-Johan Wachtmeister, er en af hovedforfatterne til en ny bog om investor relations, som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.