fredag 19 april 2024

inloggad som

Halmstadbureau planlægger etablering i Ideon

Det Halmstadbaserede webbureau Comone forbereder en etablering i Øresundsregionen, helst i eller ved siden af Ideon i Lund, til efteråret.

Bureauet, som har sin oprindelse i reklamebureauet One, høstede sine første større succeser i slutningen af sidste år, da blandt andet nobelprismodtageren Arvid Carlssons forskningsselskab valgte Comone som sit webbureau. Også Sjätte AP-fonden og det svenske statsministerium hører til kundegrundlaget i bureauet, som indtil videre kun har fem ansatte. I Skåne arbejder Comone for Danzas ASG i Helsingborg.

— Men vi satser helt klart på at vokse primært på den skånske side af Øresundsregionen, siger den fungerende adm. dir., samt en af hovedejerne, Mathias Troedson til Rapidus. Vores ekspansion forløber dog langsommere end en del andres, eftersom vi vil have kunderne først, og så satse stort bagefter, ikke omvendt.

Andre større delejere hedder Lars-Göran Svensson og Cathrine Sjölin.

Det Halmstadbaserede webbureau Comone forbereder en etablering i Øresundsregionen, helst i eller ved siden af Ideon i Lund, til efteråret. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.