söndag 14 april 2024

inloggad som

Kø ved Framfabs lokaler i Ideon

Det lader ikke til, at lokalerne får lov at stå tomme længe, når Internetkonsulentfirmaet Framfab nedlægger sit kontor i Ideon i Lund. Over 30 virksomheder står i kø for at leje sig ind i Ideon og desuden har mange af de nuværende Ideonvirksomheder behov for at ekspandere, oplyser Ideons adm. dir. Gertrud Bohlin-Ottosson.

— Vi ville da gerne have beholdt Framfab, det er klart, og jeg håber da, at de bliver her under en eller anden form, siger hun.

Endnu er lokalerne ikke sagt op, og det er muligt, at kontoret sælges i stedet for at blive nedlagt.

Det lader ikke til, at lokalerne får lov at stå tomme længe, når Internetkonsulentfirmaet Framfab nedlægger sit kontor i Ideon […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.