tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Netch opsiger halvdelen af personalet og nedlægger Helsingborgkontoret

Internetkonsulentfirmaet Netch Technologies med hovedkontor i Lund har stadig problemer på grund af den mindskede efterspørgsel efter internetydelser.

Selskabet viser et tab på 57 millioner svenske kroner i perioden maj-december, og hovedejeren Axis, som præsenterede sin regnskabsrapport i formiddags, har været tvunget til at indskyde næsten 37 millioner i en nyemission tidligere i februar. Yderligere 20 millioner er tilført fra andre investorer.

Parallelt med nyemissionen indledes en omfattende sparerunde. Halvdelen af alle ansatte i forretningsområdet e-business opsiges, og kontoret i Helsingborg nedlægges efter mindre end et år. Nedskæringsomkostningerne vil beløbe sig til 30 millioner i løbet af første kvartal i år.

Netch skal fremover rendyrke sine aktiviteter til kerneområderne e-handel og mobile løsninger.

Internetkonsulentfirmaet Netch Technologies med hovedkontor i Lund har stadig problemer på grund af den mindskede efterspørgsel efter internetydelser. Selskabet viser […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.