lördag 3 juni 2023

inloggad som

Erfarne industriledere nye delejere i avisen Tempus

Sten K. Johnson, hovedejer og formand for Midway Holding, samt tidligere Cardochef Per Lindblad, nu dansk generalkonsul og bestyrelsesmedlem i svenske Ikea, træder ind som delejere i Tricordia International AB, som igen ejer det selskab, der udgiver avisen Tempus.

Tempus har i en række år været ejet af den tidligere chefredaktør for Kvällsposten, Ulf Rytterborg, og Anders Westerberg, som har været koncernchef i Åkerlund & Rausing. Disse to er stadig hovedejere, mens Johnson og Lindblad indtager minoritetsposter i virksomheden.

Tempus, hvis chefredaktør er Katarina Barnekow, er et udenrigsmagasin, der publicerer oversættelser af artikler fra verdens førende aviser og magasiner samt kommenterende materiale om svensk politik i et internationalt perspektiv. Tempus udgives i Malmø.

Sten K. Johnson, hovedejer og formand for Midway Holding, samt tidligere Cardochef Per Lindblad, nu dansk generalkonsul og bestyrelsesmedlem i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl