måndag 25 september 2023

inloggad som

Nyansat chef for IT-investeringer hos Industrifonden i Malmø

Lennart Gustafsson, 52 år, er nyansat ved den statslige Industrifonds Malmøkontor. Han bliver ansvarlig for lån og investeringer inden for IT- og elektronikbrancherne.

Industrifonden ville have en person med bred erfaring inden for teknik og virksomhedsdrift. Lennart Gustafsson har lang erfaring inden for elektronik og IT, blandt andet fra Ericsson i Lund, hvor han var med til at udvikle koncernens PC. I 1984 var han en af grundlæggerne af EDB-distributøren Gandalf Data AB, som er noteret på Stockholmsbørsens O-liste. Hos Gandalf var Lennart Gustafsson teknisk chef og datterselskabschef. Han har stadig sine aktier i virksomheden.

Lennart Gustafsson har læst matematik, numerisk analyse og databehandling ved Lunds universitet og er bosat i Malmø.

Industrifonden har siden efteråret 1999 haft lokalkontor i Malmø, det første kontor uden for Stockholm. Anders Mertel, investeringsansvarlig inden for bioteknik-, medicin- og medicoteknikvirksomheder, har været med fra starten.

Lennart Gustafsson, 52 år, er nyansat ved den statslige Industrifonds Malmøkontor. Han bliver ansvarlig for lån og investeringer inden for […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad