måndag 25 september 2023

inloggad som

Danske 3Dfacto og Global-expat.com møder svensk risikokapital

Global-expat.com, 3Dfacto, GoPinocchio.com, Luvit, Shopsense og Axis er nogle eksempler på de godt 30 danske IT-selskaber og omkring 20 skånske branchekolleger, der i morgen aften møder svenske risikokapitalselskaber ved et arrangement på den svenske ambassade i København.

Tanken er at vække de svenske risikovillige investorers interesse for, hvad der sker i Øresundsregionen. Risikokapitalisterne repræsenteres af Emerging Technologies, Startupfactory, Malmöhus Invest, TeknoSeed og Novestra.

De danske IT-virksomheder, som er repræsenterede, er: NetVenture, Compazia.com, Brainii, 3Dfacto, Global-expat.com, bbdo, Global Hospitality Network ApS, Kontorartikler.dk, Infonizer.com, Toft A/S, Optiteam, Amazing Music World, Netdefacto, European M&T worldwide communication, Byrnpress, Frame-Lab ApS, Play-Making International, GoPinocchio.com, Giftboom.com ApS, Icom Data, Dansk created, e-leje.dk ApS, Adjust’IT, Superfish.com, Torvehallen.dk, CompuStar A/S, e-wap, eMase A/S og Step2NextStep.

De deltagende svenske IT-virksomheder er Moweb, Telia mobile, Axis, SafeNode, Bar-Mail, helvetica, mamego, Touchmark Systems, Shopsense, CityToDo, Tegrell&Partner, 3d festival, Netch Technologies, Stratventure, WorkingDay.com, Bobby team, Luvit og Filter Group. Desuden vil Teknopol, SEB Tillväxt og SEB Företagsinvest, Carta Booz Allen & Hamilton samt Eminent Marknadsföring være til stede.

Risikokapitalseminaret arrangeres af Exportrådet i Sverige.

Global-expat.com, 3Dfacto, GoPinocchio.com, Luvit, Shopsense og Axis er nogle eksempler på de godt 30 danske IT-selskaber og omkring 20 skånske […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad