tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Den tidligere Telia-chef Lars Berg indtræder i Anoto i Ideon

Den tidligere Telia-chef Lars Berg indtræder i bestyrelsen hos Ideonvirksomheden Anoto, datterselskab til det O-listenoterede C Technologies.

Beslutningen træffes formelt på en ekstraordinær generalforsamling hos Anoto senere på efteråret og betyder, at Lars Bergs engagement i C Technologies-koncernen bliver mere omfattende, end det tidligere har været kendt.

I starten af ugen blev Lars Berg valgt ind i bestyrelsen for moderselskabet C Technologies, men det betyder ikke, at han automatisk også vil få plads i bestyrelsen hos Anoto.

— Bestyrelsesposter indebærer et stort ansvar, og jeg tager det meget seriøst, siger Lars Berg, som har fået en lang række tilbud, efter at det blev kendt, at han ville forlade stillingen som chef for teleaktiviteterne i den tyske Mannesmann-koncern.

Hidtil har han sorteret kraftigt og har kun takket ja til engagementer i en halv snes svenske selskaber. Han sidder blandt andet i bestyrelsen for IT-virksomheden Net Insight, risikokapitalselskabet Ledstiernan og investeringsselskabet Ratos.

Den tidligere Telia-chef Lars Berg indtræder i bestyrelsen hos Ideonvirksomheden Anoto, datterselskab til det O-listenoterede C Technologies. Beslutningen træffes formelt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad