fredag 29 september 2023

inloggad som

SimCorp A/S i København satser på mere skånsk arbejdskraft

Det store og nyligt børsnoterede københavnske IT-firma SimCorp A/S med i alt 470 medarbejdere satser yderligere på skånsk arbejdskraft efter Øresundsforbindelsens åbning.

— Vi kan bruge Øresundsregionen primært til rekruttering, og siden marts har vi ansat fem skåninge, og nu kommer der flere er vi helt sikre på. Efter broens åbning bliver det mere attraktivt for skåninger at arbejde i København, siger human resource manager, Peter Lohfert Jørgensen.

SimCorp A/S leverer IT-løsninger til den finansielle sektor verden over, men mest i Skandinavien. Selskabet skal bruge flere økonomer, IT-ingeniører samt dataloger til programmering.

— Vi er i vækst og ansætter i øjeblikket 10-15 nye folk om måneden. Sidste år kom vi til Lund ved lidt af et tilfælde, men nu har det vist sig, at skåningerne både er dygtige og mere interesserede i at arbejde i København frem for i Stockholm, beretter Peter Lohfert Jørgensen.

SimCorp A/S planlæger at deltage i flere jobmesser i Skåne ligesom SimCorp A/S også deltog i et rekrutteringsmøde på Lunds Universitet 10. maj, hvor 13 danske virksomheder mest indenfor IT var på medarbejderjagt.

Det store og nyligt børsnoterede københavnske IT-firma SimCorp A/S med i alt 470 medarbejdere satser yderligere på skånsk arbejdskraft efter […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad