måndag 25 september 2023

inloggad som

Svært at finde chef til Axis’ satsning på e-business

Det har været svært at finde en egnet kandidat til at lede IT-virksomheden Axis’ nye satsning på e-business.

I marts annoncerede Axis efter en ”Director of E-Business”. Ansøgningsfristen udløb den 10. april, men trods stor interesse har virksomheden ikke fundet den person, de søger. Nu tvinges de til at annoncere på ny. Den nye tidsfrist er sat til 2. juli.

— Jeg er egentlig ikke forbavset over, at det er så svært. Director of E-Business er en stilling, som ikke særligt mange virksomheder har, og derfor bliver udvalget begrænset. Vi skal bruge en person med en kombination af erfaring fra web- eller e-handelsrelaterede projekter samt erfaring med virksomhedsledelse, siger Charlotta Falvin, chef for Sales & Operations hos Axis.

— Mange af ansøgerne er dygtige mennesker, som godt ville kunne indgå i teamet. Men det er vigtigt, at lederegenskaberne er i orden, siger Charlotta Falvin og forklarer, at den person man leder efter skal have tilstrækkelig pondus til at indgå i Axis’ ledelsesgruppe.

I mellemtiden fortsætter udviklingsarbejdet inden for e-business i samarbejde med datterselskabet Netch Technologies, et internetkonsulentfirma der beskæftiger sig med e-handelsløsninger. Blandt andet har man tidligere i juni præsenteret en funktion, hvor kunderne kan følge deres ordre frem til leveringen.

— Aktiviteterne er i gang i form af en række projekter, som kan føres videre. Men vil gerne samle dem på én hånd for at øge tempoet i udviklingen, siger Charlotta Falvin.

Det har været svært at finde en egnet kandidat til at lede IT-virksomheden Axis’ nye satsning på e-business. I marts […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv


  • Rapidus lanserar podd
https://open.spotify.com/show/6ZJbqTBYY3pDjZyTr7g1qt?si=18efd5d16e134096


Samarbetspartners

Zacco
Sparbanken Skåne
Lindahl