torsdag 28 september 2023

inloggad som

Netch ekspanderer til Tyskland, Belgien og Storbritannien

Internetkonsulentfirmaet Netch Technologies indleder inden længe en ekspansion med etablering af flere kontorer ude i Europa. Tyskland, Belgien og Storbritannien står øverst på listen. Der er forhandlinger i gang med potentielle kunder i disse lande. Så snart en kontrakt er i havn, åbner Netch et lokalt salgskontor i det pågældende land.

På længere sigt er der endvidere planer om etableringer i blandt andet Grækenland, Spanien og Italien afhængigt af interessen fra mulige kunder i disse lande.

Desuden skal salgskontoret i København forstærkes med nogle medarbejdere.

Sammen med de øvrige ekspansionsplaner i Sverige for resten af året betyder det, at antallet af medarbejdere forventes at stige fra dagens 170 personer til mindst 220 ved årsskiftet.

Midlerne til at finansiere ekspansionen hentes fra den nyligt gennemført nyemission, hvor 6:e AP-fonden sammen med Alfred Bergh Fondkommission og venturecapitalselskabet T-bolaget indskød 29 millioner svenske kroner i Netch.

Netch omsatte sidste år for 56 millioner svenske kroner og havde et underskud på mindre end en millioner kroner. I år satser ledelsen på at øge omsætningen til 120 millioner. Cifrene for første kvartal ligger over budgettet, men virksomheden vil ikke røbe hvor meget.

Internetkonsulentfirmaet Netch Technologies indleder inden længe en ekspansion med etablering af flere kontorer ude i Europa. Tyskland, Belgien og Storbritannien […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad