måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Nyt C Tech-datterselskab skal sælge intelligent overvågning

Lundvirksomheden C Technologies’ erfaring med avanceret billedanalyse kommer til anvendelse i endnu et nyt datterselskab, WeSpot AB (tidligere Big Brother Technologies). WeSpot har udviklet en ny metode til overvågning, som med computerens og billedanalysens hjælp både vil blive betydeligt mindre personalekrævende og generere færre falske alarmer.

WeSpot er indtil videre fuldt ejet af C Technologies, men er kommet meget langt i forhandlingerne med nye delejere.

— Vi er ikke langt fra en aftale med nogle meget interessante investorer. Det drejer sig om en række svenske aktører, som kender sikkerhedsbranchen, men det er ingen af de svenske sikkerhedsvirksomheder, røber WeSpots adm. dir. Lars Holmqvist til Rapidus.

C Technologies vil være den største enkeltejer også efter den første ejerspredning, men på længere sigt venter en knopskydning og formentlig en separat notering af WeSpot i løbet af et par år. Alternativet er, at selskabet opkøbes af en større aktør.

Samtidig søger WeSpot efter flere industripartnere for hurtigt at opnå et gennembrud for ”det intelligente overvågningskamera”. Der er allerede indgået aftaler med tre virksomheder om at undersøge samarbejdsmulighederne nærmere. Det handler om et amerikansk, et europæisk/amerikansk og et britisk firma.

I morges fløj Lars Holmqvist til USA sammen med en af WeSpots projektledere for at præsentere virksomhedens produkt for yderligere et par amerikanske og et canadisk firma. I samtlige tilfælde drejer det sig om store aktører inden for sikkerhedsbranchen. Navnene holdes indtil videre hemmelige, men ifølge Lars Holmqvist står selskaberne tilsammen for mere end halvdelen af verdensmarkedet.

Lundvirksomheden C Technologies’ erfaring med avanceret billedanalyse kommer til anvendelse i endnu et nyt datterselskab, WeSpot AB (tidligere Big Brother […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad