måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Stor kampagne for Medicon Valley i Børsen og Dagens Industri

Selv om Øresundsregionen har fået stadig større international opmærksomhed under betegnelsen Medicon Valley, så er begrebet stadig temmelig ukendt i Sverige og Danmark. Det vil samarbejdsorganisationen Medicon Valley Academy (MVA) råde bod på.

Derfor satser MVA på et 24-siders annonceindlæg, som publiceres parallelt i både Dagens Industri og Børsen næste mandag den 27. marts.

— Det her er en mulighed for virksomhederne til at præsentere sig selv, og det giver et godt billede af den kompetence, der findes i regionen. Vi håber at nå ud til forretningsfolk, som normalt ikke er så interesserede i for eksempel medico-branchen, siger Mia Riise Hansen, informationschef hos MVA.

Blandt de 31 virksomheder og organisationer, som annoncerer i indlægget, finder vi Novo Nordisk, QPharma, Region Skåne, Glycorex, Medicon Valley Capital, Medeon og Active Biotech. Medicon Valley Academy har tidligere gennemført en lignende annoncekampagne i det internationale videnskabelige tidsskrift Nature.

Selv om Øresundsregionen har fået stadig større international opmærksomhed under betegnelsen Medicon Valley, så er begrebet stadig temmelig ukendt i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad