onsdag 17 juli 2024

inloggad som

Stor kampagne for Medicon Valley i Børsen og Dagens Industri

Selv om Øresundsregionen har fået stadig større international opmærksomhed under betegnelsen Medicon Valley, så er begrebet stadig temmelig ukendt i Sverige og Danmark. Det vil samarbejdsorganisationen Medicon Valley Academy (MVA) råde bod på.

Derfor satser MVA på et 24-siders annonceindlæg, som publiceres parallelt i både Dagens Industri og Børsen næste mandag den 27. marts.

— Det her er en mulighed for virksomhederne til at præsentere sig selv, og det giver et godt billede af den kompetence, der findes i regionen. Vi håber at nå ud til forretningsfolk, som normalt ikke er så interesserede i for eksempel medico-branchen, siger Mia Riise Hansen, informationschef hos MVA.

Blandt de 31 virksomheder og organisationer, som annoncerer i indlægget, finder vi Novo Nordisk, QPharma, Region Skåne, Glycorex, Medicon Valley Capital, Medeon og Active Biotech. Medicon Valley Academy har tidligere gennemført en lignende annoncekampagne i det internationale videnskabelige tidsskrift Nature.

Selv om Øresundsregionen har fået stadig større international opmærksomhed under betegnelsen Medicon Valley, så er begrebet stadig temmelig ukendt i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.