måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Swwwing A/S indleder satsning på Europa

Swwwing A/S, som har udviklet et standardprogram til opbygning af intranet, dropper rejsen til International Techno Business Forum 2000 i Japan i denne uge. Ledelsen valgte at prioritere Cebit-messen i Tyskland højere, som et led i virksomhedens nye satsning på Europa.

— En satsning i Japan kræver en total omarbejdning af vores produkt, ikke bare sprogligt, men også rent teknisk. Vi har derfor valgt at prioritere det europæiske marked i første række, siger Kåre Bo Jacobsen, adm. dir. i Swwwing med hovedkontor i Værløse.

Hidtil har Swwwing solgt omkring 100.000 licenser på det danske marked. De første skridt udenlands tages i Sverige og England, og derefter i Tyskland. Det næste mål er at rykke ind på det amerikanske marked i slutningen af året, hvis alt går som planlagt.

Swwwing A/S, som har udviklet et standardprogram til opbygning af intranet, dropper rejsen til International Techno Business Forum 2000 i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad