tisdag 16 juli 2024

inloggad som

Inmshop ekspanderer til Sydamerika og Japan

International Network Management skal introducere deres computerprogram til e-commerce, inmshop, i Sydamerika og Japan. For tre uger siden blev der indgået en aftale med en national forhandler i Brasilien. I næste uge er INM’s adm. dir. Mogens Egeskov-Madsen i Japan på International Techno Business Forum 2000.

— Målet er at finde en partner eller et par distributører. Det japanske marked er meget interessant og vores produkt er bygget til verdensmarkedet. For eksempel er det hurtigt at skifte sprog i programmet, siger Mogens Egeskov-Madsen.

Han var i Japan på en lignende messe allerede i efteråret, hvilket førte til en række kontrakter, som der nu skal følges op på.

Parallelt med ekspansionen ude i verden skal INM også begynde at bearbejde det skånske marked og i særdeleshed Malmø.

International Network Management skal introducere deres computerprogram til e-commerce, inmshop, i Sydamerika og Japan. For tre uger siden blev der […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.