fredag 19 april 2024

inloggad som

Kendte folk skal skabe goodwill for Symbion

Peter Halken, adm. dir. på Medicon Valley Academy, Kjeld Møllgård, rektor ved Københavns Universitet, Henrik Lawaetz, adm. dir. på Medicon Valley Capital, Birthe Jensen, rektor ved Danmarks Farmaceutiske Højskole og Finn Junge-Jensen, rektor ved Handelshøjskolen er nogle af de 55 nyudnævnte goodwill-ambassadører, som i forskellige sammenhænge skal gøre reklame for Symbion Science Park i København.

Det er første gang Symbion udpeger goodwill-ambassadører, og fokus ligger indtil videre på velkendte repræsentanter fra biotek- og medico-området. Senere i år skal gruppen udvides med personer fra IT-branchen, og til efteråret arrangeres et seminar om, hvordan IT og bioteknologi vil mødes i fremtiden.

Peter Halken, adm. dir. på Medicon Valley Academy, Kjeld Møllgård, rektor ved Københavns Universitet, Henrik Lawaetz, adm. dir. på Medicon […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.