Trångt för flera av Malmös spelutvecklare

Det är trångt bland spelutvecklarna i Malmö. I måndags berättade Rapidus om hur Sharkmob öppnat i London för att kunna hitta tillräckligt med personal. Bilden delas av flera i Malmös spelbransch, men det finns fortfarande attraktionsfaktorer i Malmös spelunder. Låga levnadskostnader jämfört med Stockholm och Köpenhamn men ändå en tillräckligt stad rolig nog att locka… Läs mera »

Studion bakom 007-spel växer i Malmö

Den danska spelstudion IO interactive öppnade sitt andra kontor i Malmö förra året. Nu expanderar bolaget snabbt, framför allt på sitt nyaste kontor. Malmö anses nämligen vara en av världens bästa platser för spelutveckling, enligt bolaget. – Du kan inte gå utanför dörren i Malmö utan att stöta på en spelutvecklare, säger Sandra Smedegaard Mondahl,… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: