söndag 28 april 2024

inloggad som

På nya jobb

Lena Westerholm har utsetts till hållbarhetschef, Group Head of Sustainability, i Beijer Electronics Group AB. Rollen är nyinrättad på koncernnivå för att lyfta fokus och kompetens inom hållbarhetsområdet. Lena Westerholm har arbetar i 23 år på ABB och kommer närmast från rollen som Sustainability Manager på ABB Sverige samt Global Sustainability Manager för affärsområdet Robotics and Discrete Automation på ABB.

Lundastartupen Trackpaw Scientific, LU Holdings portföljbolag som inriktar sig på att öka välfärden för försöksdjur, värvar en tung trio från läkemedelsindustrin till sin styrelse. Lotte Martoft är ledamot i Sveriges nationella kommitté för skydd av försöksdjur och har globalt ansvarat för ledarskapet av försöksdjursanläggningar inom AstraZeneca. Arne Nordström har flera års erfarenhet från lednings- och affärsutvecklingsroller inom bland annat från Novartis och Pharmacia. Stefan Sandor har erfarenhet från företag som Axis, Wayfinder och Vodafone, och är sedan 2018 vd för Serstech.

Lena Westerholm har utsetts till hållbarhetschef, Group Head of Sustainability, i Beijer Electronics Group AB. Rollen är nyinrättad på koncernnivå […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.