torsdag 2 maj 2024

inloggad som

Obs! Rapidusfesten fullbokad

Det blev en strykande åtgång på de sista platserna till nästa veckas sprakande Rapidusfest. Evenemanget den 24 januari i Lokal 17 i Studio är nu helt fullbokat. Vi tar fortfarande emot anmälningar, men enbart till en kölista.

Skulle du som anmält dig få förhinder så meddela det så snart som möjligt till jacqueline.fredriksson@rapidus.se så att någon på väntelistan kan ta din plats.

Det blev en strykande åtgång på de sista platserna till nästa veckas sprakande Rapidusfest. Evenemanget den 24 januari i Lokal […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.