onsdag 8 maj 2024

inloggad som

Tjebbes ny klubbdirektör för FC Rosengård

Klas_TjebbesReklamveteranen Klas Tjebbes blir ny klubbdirektör för FC Rosengård efter Niclas Carlnén som gått till MFF. Tjebbes lämnar jobbet som vd för Malmöbyrån Wonderleap & Eight.

Han har tidigare arbetat många år på McCann, men bröt sig loss 2009 genom att förvärva koncernens Malmöverksamhet och starta Eight. För drygt ett år sedan gick Eight ihop med Wonderleap.

Klas Tjebbes går vidare mot FC Rosengård per den siste maj. Anna Nordström Carlsson, idag styrelseordförande för Wonderleap & Eight, går in som tillförordnad vd på byrån. Planen är att rekrytera en ny chef externt. Bland kunderna märks Skånemejerier, Inwido och Malmö stad.

Kristian Svensson


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon ska rädda Veg of Lund

    Oatly-veteranen Helene Nielsen har tagit över som vd för Veg of Lund med potatisdrycken Dug. Nu är det vinna eller försvinna efter flera år av stigande förluster.

  • Robotar från Lund vill in i e-handeln

    Cognibotics försäljning av robotautomation accelererar. Efter en ökning med över 30 procent flera år i rad har Lundabolaget nu säkrat sitt största kundavtal hittills.

  • Camurus lyfter på rapport

    Lunds läkemedelsstjärna Camurus ökar på sista raden i dagens rapport för årets första kvartal. Samtidigt upprepar det Lundabaserade läkemedelsbolaget sina finansiella utsikter för helåret.


  • Kraftigt volymtapp i dagens rapportflod

    Börsbolagens rapporter för årets första kvartal strömmar in. Bland dagens rapporter går kurvorna åt olika håll: upp för fastighetsbolaget Wihlborgs och ned för fönsterbolaget Inwido.

  • Damfotboll en svår affär

    Att damfotbollen har det tuffare ekonomiskt än herrarna är ingen hemlighet. Spelarförsäljningar och Europaspel ger inte i närheten av samma genomslag som på herrsidan.

  • I år ska MFF fylla kassan

    Snart drar fotbollens högsta serier igång för året. Rapidus har tagit en titt på de ekonomiska förutsättningarna för skånska elitföreningarna. För MFF bör Europaspel ge mer pengar i år, även om det sportsliga resultatet blir likartat jämfört med tidigare år. Det säger MFF:s vd Niclas Carlnén.

  • Boozt fortsätter växa

    E-handelsbolaget Boozt var utropstecknet i torsdagens rapportflod som också innehöll Mildef, Inwido, Rugvista och USWE Sports.

  • Malmö in i nytt globalt nätverk

    På onsdagen fattar Malmös kommunstyrelse beslut om att gå med i det Tokyo-skapade hållbarhetsnätverket G-Nets. Minc ska få 1,2 Mkr för att driva medlemskapet.

  • Pressat Heimstaden i dagens rapportflod

    Säsongen för börsbolagens rapportering för årets tredje kvartal är här. Idag kom bland andra Heimstaden, Wihlborgs, Duni, Inwido och Beijer Ref.

  • Han blir vd för Inwido

    Fönsterbolaget Inwido har utsett en ny vd. Han kommer både från investment banking och industrin.

  • Ny rapport: Antalet Malmöbolag ökar 

    Antalet företag ökar. Även antalet anställda i bolagen har blivit fler. Det visar en färsk rapport som Malmö Stad har tagit fram.

  • Han lämnar Malmö

    Fönsterbolaget Inwidos vd Henrik Hjalmarsson säger upp sig för ett nytt vd-jobb i Mölndal.

  • Så fick Malmö Eurovisionfinalen

    Johan Hermansson, fritidsdirektör i Malmö stad, fick uppdraget att leda Malmös pitch till SVT. Så gjorde han.