måndag 4 december 2023

inloggad som

InUse växer vid nytt Stockholmskontor

Digitala designbyrån InUse öppnar ett år efter skilsmässan från Ziggy ett nytt kontor i Stockholm. Inom ett halvår ska tio nya medarbetare vara rekryterade.

Beslutet att åter satsa på Stockholm togs i sommar och för drygt en vecka sedan var det smygöppning av InUses nya kontor på Bondegatan i Söder.

— Sedan i februari har vi sett en otrolig efterfrågan på våra tjänster även i Stockholm. Vi stod i ett vägval i somras om vi skulle fortsätta växa i Malmö och Göteborg, samtidigt som vi fick SL som kund. Vi bestämde att vi skulle ha en närvaro i Stockholm i alla fall, säger Pia-Karin Åkesson, tillförordnad regionchef i Stockholm.

Samtidigt som beslutet om att satsa på Stockholm togs knöt InUse åter till sig Jonas Söderström, författaren bakom boken ”Jävla skitsystem”. Han är en av två anställda på Stockholmskontoret, men inom kort räknar Åkesson med att rekrytera att antal strateger och interaktionsdesigners.

— Vi tror att vi måste komma upp i en volym på minst tio personer för att kunna vara med och konkurrera om jobben, och vi började få in förfrågningar från nya kunder så fort vi satte upp en Stockholmsadress, säger Pia-Karin Åkesson.

Det var i juli förra året som InUse delades i två bolag, och dåvarande Stockholmskontoret blev Ziggy Creative Colony. På inUse i Malmö, där huvudkontoret ligger, jobbar i dag 20 personer, och i Göteborg 25.

Jennie Lorentsson

Digitala designbyrån InUse öppnar ett år efter skilsmässan från Ziggy ett nytt kontor i Stockholm. Inom ett halvår ska tio […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad