lördag 2 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på IXX, Resultify och Elite Hotels

Familjeägda Ängelholmsbolaget IXX IT-partner har värvat Peter Borgman som ny försäljningschef. Borgman kommer närmast från en chefsbefattning på norska miljardkoncernen Atea. IXX IT-partner sysselsätter i dag 45 personer i Ängelholm, Helsingborg och Malmö, där bolaget öppnade kontor 2012. Bland kunderna finns fastighetsbolaget Backahill, Ängelholm-Helsingborg Airport och IT-konsultbolaget DecidoKompetensor. Vd Monika Christensson räknar med att omsätta ca 45 miljoner kronor i år, med hosting och drift som största affärsområde.

Adam Feldt börjar som digital affärsutvecklare på den Malmöbaserade reklambyrån Resultify. Han har tidigare varit onlinemarknadschef på CDON, med ansvar för bland annat e-handelssajterna Heppo, Nelly och Tretti. Enligt Resultifys vd Liselott Lading stärker Adam Feldt byråns team inom konsumentorienterade företag, han kommer initialt att arbeta med bland andra Finax och K-Rauta. Resultify har numera elva anställda. Byrån stängde nyligen sitt första bokslut, med en omsättning på drygt fem miljoner kronor.

Ulrika Andersson och Malin Lundgren tar över som platschefer på Malmös tre Elite-hotell i samband med en omorganisation. Ulrika Andersson blir chef på Elite Plaza vid Gustav Adolfs torg. Hon har tidigare arbetat åtta år inom hotellgruppen Rezidor, senast som platschef på Park Inn. Samtidigt tar Malin Lundgren över Elite Savoy samt Elite Residens, som ligger vägg i vägg mellan Stortorget och centralstationen i Malmö. Hon kommer senast från HKC Hotels där hon var operativ chef och vice vd.

Rapidus

Familjeägda Ängelholmsbolaget IXX IT-partner har värvat Peter Borgman som ny försäljningschef. Borgman kommer närmast från en chefsbefattning på norska miljardkoncernen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad