fredag 19 april 2024

inloggad som

One Café forlader Ideon – produktion og lancering ventes til efteråret

Kaffefirmaet One Café forlader i disse dage virksomhedskuvøsen Ideon Innovation i Lund og flytter til egne lokaler i Eslöv, hvor produktionen af virksomhedens kaffeløsning indledes til efteråret. Sidst på året vil selskabet satse på salg til risterier, hotelkæder og cateringfirmaer.

Produktet består af en filterpose og en holder af miljøvenlig polypropen. Holderen hænges på kanten af en kop varmt vand, og kaffen brygges direkte i koppen.

Den første produktion af One Cafés kaffeløsning har allerede været i gang gennem nogle måneder i Uganda. Virksomheden har et joint-venture-selskab med et risteri i Uganda, hvor den specialdesignede emballage fremstilles med enklere maskiner. De færdige emballager sælges eller anvendes som prøver, der fremvises for potentielle kunder.

One Café har i år fået tilført ti millioner svenske kroner i en nyemission, penge som ifølge adm. dir. Johnny Ragazzo rækker til den markedsføring og produktion, som kræves for at nå målsætningen om positivt cashflow i 2007.

Kaffefirmaet One Café forlader i disse dage virksomhedskuvøsen Ideon Innovation i Lund og flytter til egne lokaler i Eslöv, hvor […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.