lördag 20 april 2024

inloggad som

Hurtigtvoksende internetleverandør i Lund vil til København

IT-selskabet Teknikmejeriet uden for Lund øger omsætningen med over 60 procent i indeværende regnskabsår, der slutter om to uger. Selskabet åbner nu en afdeling i Göteborg og planlægger en etablering i både København og Stockholm.

— Vores kunder er dér. Enten må vi afvise forespørgslerne, eller også må vi hænge på, siger Göte Haluza, adm. dir. for Teknikmejeriet, der ligger i Flädie uden for Lund.

Selskabets hovedfokus er at sælge internet til virksomheder med høje krav til pålidelighed og service. De godt 400 kunder findes i dag hovedsageligt i Skåne, men nu vil firmaet vokse andre steder. I forretningskonceptet ligger det, at man ikke behøver rejse langt til kunderne, og i maj starter en person som lokal repræsentant i Göteborg.

Der foreligger langt fremskredne forhandlinger om opkøb eller samarbejde med flere selskaber i Stockholm, oplyser Göte Haluza. Forud for en etablering i København føres drøftelser med en større dansk netoperatør, som henvender sig til virksomheder. Det er dog ikke TDC.

Teknikmejeriet, som regner med en omsætning på ti millioner svenska kronor i 2005/2006, blev startet i 2001 og har kartoffelfirmaet Solanum, indkøbscentret Center Syd og IT-selskabet EdiCom blandt kunderne. Teknikmejeriet ejes for hovedpartens vedkommende af Göte Haluza og står bag internetknudepunktet MalmIX. Ved at anvende MalmIX, som er gratis og ligger i det centrale Malmö, kan kunder mange gange slippe for at gå på nettet via et knudepunkt i Stockholm.

IT-selskabet Teknikmejeriet uden for Lund øger omsætningen med over 60 procent i indeværende regnskabsår, der slutter om to uger. Selskabet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.