onsdag 28 februari 2024

inloggad som

Anoto åbner kontor i Silicon Valley

Børsnoterede Anoto i Lund hyrer en af grundlæggerne af det amerikanske legetøjsfirma LeapFrog, Jim Marggraff, og gør ham til adm. dir. for et nystiftet datterselskab i Californien.

LeapFrog er Anotos vigtigste partner og lancerer i løbet af oktober sin interaktive løsning FLY Pentop Computer, som er baseret på Anotos kombination af digital pen og papir. De digitale penne er i FLY-versionen blevet udstyret med højttaler. Pennen giver omgående respons ved at tale til brugeren, når denne skriver noget på en blok eller i bøger, som er trykt med Anotos patentbeskyttede mønster.

Jim Marggraff er manden bag FLY hos LeapFrog, som dog kun fremstiller produkter til børn. Hans opgave for Anoto bliver at udvide målgruppen til både den akademiske verden og erhvervsbrugere. Indledningsvist er han den eneste ansatte på USA-kontoret, men det er tanken at udvide i takt med nye opgaver.

— Basen bliver Silicon Valley, eftersom Jim bor der. Men for Anoto er der jo ikke noget galt i at have Oracle, Apple og Siebel som naboer, siger koncernchef Örjan Johansson.

Børsnoterede Anoto i Lund hyrer en af grundlæggerne af det amerikanske legetøjsfirma LeapFrog, Jim Marggraff, og gør ham til adm. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad