söndag 14 april 2024

inloggad som

Softwareselskab i Ideon ophører

Softwareselskabet Caleigo i Lund nedlægger deres udviklings- og markedsføringsarbejde og forlader deres lokaler i kuvøsen Ideon Innovation. Fremover vil selskabet ikke have noget kontor eller nogle ansatte.

— Vores produkter skal stadig være der, men vi vil ikke drive nogen aktiv markedsføring fremover, siger adm. dir. Dennis Zikovic.

Det er ikke lykkedes Caleigo at sælge deres produkter på traditionel vis, og en udvidet distribution ville have krævet en større kapitaltilførsel. Desuden har det firma, som har været hovedkunde for Caleigos konsulentaktiviteter, gennemført en række nedskæringer, der har ramt Lundselskabet.

Rapidus kunne i december fortælle, at Caleigo havde skiftet strategi og åbnet koden til sine produkter og gjort dem til såkaldte open source-programmer. Programmerne anvendes inden for softwareudvikling, webproduktion og databasehåndtering.

Selskabet ejes for størstepartens vedkommende af Dennis Zikovic og bestyrelsesformand Mathias Albertson. Lunds universitets holdingselskab ejer en mindre del.

Softwareselskabet Caleigo i Lund nedlægger deres udviklings- og markedsføringsarbejde og forlader deres lokaler i kuvøsen Ideon Innovation. Fremover vil selskabet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.