fredag 19 april 2024

inloggad som

Positiv prognose fra CellaVision for 2005

Medicoteknikfirmaet CellaVision regner med at nå positivt cashflow hen imod slutningen af 2005 som planlagt. Det oplyser økonomichef Peter Åkerlund i dag, hvor selskabet afleverer årsregnskab for 2004.

Omsætningen blev fordoblet til næsten 30 millioner SEK, mens nettoresultatet blev et underskud på knap 25 millioner, sammenlignet med -39,8 millioner i 2003. CellaVision har i løbet af året øget salget af sit apparat DM96 i USA og Europa, distribueret i samarbejde med det japanske firma Sysmex.

CellaVision i forskerbyen Ideon i Lund udvikler og sælger produkter til automatisk billedanalyse af blodlegemer i blodprøver. Virksomheden fik i starten af 2004 tilført 33 millioner SEK i en nyemission. I løbet af året blev 5 af de 40 medarbejdere fyret for at sænke selskabets driftsomkostninger, men ingen yderligere nedskæringer er planlagt for 2005.

Medicoteknikfirmaet CellaVision regner med at nå positivt cashflow hen imod slutningen af 2005 som planlagt. Det oplyser økonomichef Peter Åkerlund […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.