lördag 20 april 2024

inloggad som

Knowledge Partner uddanner programmører til gaming-branchen

Uddannelsesfirmaet Knowledge Partner i Malmö har startet en uddannelse med fokus på systemudvikling inden for den voksende gaming-industri. Første års kuld består af 26 elever. Uddannelsen er en konsekvens af branchens behov for flere kompetente programmører.

— Vi har haft mange kontakter til gaming-firmaer, mobiltelefonproducenter og operatører, og de fortæller alle sammen det samme: i betragtning af hvordan markedet vokser, er der for få systemudviklere, som kan programmere avancerede spil og 3D-programmer, siger Micael Gustafsson, adm. dir. for Knowledge Partner.

Den nystartede uddannelse er toårig og gennemføres for en tredjedels vedkommende i praktik hos virksomheder. Eleverne skal udsluses til selskaber i Malmöregionen, men også i København.

Knowledge Partner blev stiftet i september 2002 via en knopskydning af WM-datas uddannelsesaktiviteter i Malmö. Selskabet ejes af børsnoterede AddNode og sælger IT-relaterede uddannelser til virksomheder som Sony Ericsson, Tetra Pak og AstraZeneca.

Uddannelsesfirmaet Knowledge Partner i Malmö har startet en uddannelse med fokus på systemudvikling inden for den voksende gaming-industri. Første års […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.