tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Ny succes i retten for Mindroute

IT-firmaet Mindroute i Malmö har vundet en ny sejr i processen omkring ophavsretten til selskabets software. Et andet Malmöfirma, Brimstone, anklager Mindroutes grundlægger for at have taget dele af softwaren med sig fra sit tidligere job i et datterselskab til Brimstone.

Malmö tingsrätt besluttede sidste weekend at ophæve sin tidligere kendelse fra starten af september om ransagning hos Mindroute i jagten på beviser for krænkelse af ophavsretten. Alt materiale som er blevet beslaglagt skal leveres tilbage til Mindroute.

— Tingsrätten har ændret sin tidligere bedømmelse af at der forelå en bestyrket mistanke om krænkelse af ophavsretten. Jeg er ikke forbavset. Man skal huske på at Mindroute ikke havde mulighed for at komme til orde forud for den første kendelse, siger Mindroutes advokat Per Lidman.

Parallelt med processen i tingsrätten foregår der forhandlinger om et forlig i andre dele af konflikten som vedrører overtrædelse af konkurrenceklausuler og afsløring af forretningshemmeligheder.

IT-firmaet Mindroute i Malmö har vundet en ny sejr i processen omkring ophavsretten til selskabets software. Et andet Malmöfirma, Brimstone, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.