fredag 19 april 2024

inloggad som

Vodafone i Tyskland viser Anoto-teknologien på Cebit

Den tyske mobiloperatør D2/Vodafone fremviser Anoto-teknologien med digitalt papir og pen på sin stand på den igangværende Cebit-messe i Hannover.

— Vi er i gang med at vurdere, om det her er noget for vores ca. 24 millioner kunder, som fremfor alt er virksomhedskunder, siger Jörg Schickel på D2/Vodafones stand.

Anoto har også sin egen repræsentant på standen. Præsentationen er en nyhed, da Anoto endnu ikke har offentliggjort nogen aftale med Vodafone i Tyskland eller på koncernniveau.

— Det er korrekt, at de demonstrerer tjenesterne i deres net. Det har flere Vodafone-virksomheder gjort tidligere, afslører Anotos grundlægger og adm. dir. Christer Fåhraeus overfor Rapidus.

Det er allerede kendt, at Europolitan/Vodafone i Sverige netop nu tester teknikken hos en udvalgt kundegruppe med henblik på at lancere Anoto-tjenesterne kommercielt i løbet af næste måned sammen med Sony Ericsson, der er først ude med at fremstille pennene.

Den tyske mobiloperatør D2/Vodafone fremviser Anoto-teknologien med digitalt papir og pen på sin stand på den igangværende Cebit-messe i Hannover. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.