söndag 14 april 2024

inloggad som

21st.dk sælges til europæisk storkoncern…

Hovedparten af aktiviteterne i Primix Denmark, det tidligere e-businessfirma 21st.dk, med godt en snes ansatte blev i går solgt til en europæisk storkoncern inden for IT-service. Navnet på køberen er indtil videre hemmeligt, men adm. dir. Tom Jacobsgaard hos 21st.dk siger at det drejer sig om en velkonsolideret, international aktør som allerede er repræsenteret i Danmark.

— Det er en af Europas tre største IT-servicevirksomheder. De personer, aktiviteter og kunder som kommer fra Primix Denmark vil udgøre et selvstændigt forretningsområde i koncernen, siger Tom Jacobsgaard til Rapidus.

Chef for den nye enhed bliver Maria Vase, tidligere udviklingschef hos Primix Denmark. En håndfuld medarbejdere bliver tilbage i det gamle selskab der vil blive afviklet i løbet af foråret.

Hovedparten af aktiviteterne i Primix Denmark, det tidligere e-businessfirma 21st.dk, med godt en snes ansatte blev i går solgt til […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.