lördag 20 april 2024

inloggad som

Precise Biometrics på vej ind i ”Fåhraeum” i Ideon

Børsnoterede Precise Biometrics med godt 60 ansatte er på vej tilbage til Ideon. Planen er at flytte sammen med grundlæggeren Christer Fåhraeus’ øvrige virksomheder Anoto, C Technologies og WeSpot i det nybyggede Delta 3. Det femte Fåhraeus-selskab, CellaVision, er allerede på plads i et hus lige ved siden af.

Lejekontrakten er endnu ikke underskrevet, men Precise Biometrics’ adm. dir. Christer Bergman taler om ”vidt fremskredne planer” om flytning til sommer og har informeret både personale og bestyrelse. Inden da skal virksomheden have fundet en ny lejer til de nuværende lokaler som ligger i nær tilknytning til Ideon.

Indflytning for C Tech-koncernens 200 ansatte i Lund finder sted ved månedsskiftet. Meningen var at koncernen selv skulle fylde hele huset, men efter personalenedskæringer er der blevet plads til overs.

Børsnoterede Precise Biometrics med godt 60 ansatte er på vej tilbage til Ideon. Planen er at flytte sammen med grundlæggeren […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.