tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Blokks klarede mellemfinansiering

Blokks (tidligere Hårdvarubolaget) i forskerparken Ideon i Lund gennemførte lige før årsskiftet en mindre nyemission, som skal sikre aktiviteterne under de fortsatte forhandlinger om en større kapitaltilførsel i størrelsesordnen 20-25 millioner svenske kroner.

Emissionen var henvendt til de nuværende ejere og kunne give mellem 700.000 og godt en million kroner, men selskabet vil hverken afsløre det endelige beløb eller den nye ejerfordeling endnu. Blandt større ejere hidtil kan nævnes Jonas Birgersson, Novestra, Industrifonden og Framfab.

Blokks udvikler TV-produkter til bredbåndsnet.

Blokks (tidligere Hårdvarubolaget) i forskerparken Ideon i Lund gennemførte lige før årsskiftet en mindre nyemission, som skal sikre aktiviteterne under […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.