fredag 19 april 2024

inloggad som

Europæisk skolenetværk premierekunde for Avail i Malmø

Avail Intelligence i Malmø har fået sin første ordre, at levere kunstig intelligens til en portal for det europæiske skolenetværk European Schoolnet, EUN, oplyser Henrik Schinzel, produktchef hos Avail.

EUN er et samarbejde mellem 23 undervisningsministerier i Europa, der har til formål at udbrede information mellem lærere, elever og andre interesserede.

Avails produkt er en såkaldt ”predictor”, som forudser adfærden hos brugeren, der så kan kobles sammen med lignende brugere i netværket ud fra den profil, som er blevet oprettet på grundlag af deres tidligere søgninger i databaserne. På denne måde kan lærere i forskellige lande lære hinandens undervisningsplaner at kende eller få tips om interessante artikler, som kollegerne har fundet frem til.

Eftersom sammenkoblingerne ikke baseres på formelle kriterier, eksempelvis hvilket klassetrin en lærer underviser på, men derimod på mønstret i lærernes søgninger i netværket, kan koblingen finde lærere på samme videnniveau uanset forskellene i de forskellige landes undervisningssystemer.

Avail Intelligence i Malmø har fået sin første ordre, at levere kunstig intelligens til en portal for det europæiske skolenetværk […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.