söndag 4 juni 2023

inloggad som

Nokialeder ind i Internet Ventures’ nye advisory board

I midten af juni præsenterer Internet Ventures Scandinavia (IVS) i Hørsholm et nyt såkaldt advisory board. Men allerede nu kan Rapidus afsløre, at et af medlemmerne bliver Rene Svendsen-Tune, chef for Nokiakoncernens marketingafdeling for 3G-produkter.

Rene Svendsen-Tune, som er dansker og arbejder for Nokia i Helsingfors, skal indgå i en gruppe rådgivere, som også indeholder nogle tunge navne fra universitetsverdenen. Hensigten er yderligere at øge kompetencen i udvælgelsen af egnede investeringsobjekter for IVS.

Internet Ventures er grundlagt af den erfarne finansmand Lars Bruhn, som har samlet en gruppe partnere, der til sammen satser på forskellige internetrelaterede startups. Hidtil har man indskudt godt 100 millioner kroner i elleve virksomheder. Inden for et par måneder offentliggør IVS en eller flere nye investeringer.

I midten af juni præsenterer Internet Ventures Scandinavia (IVS) i Hørsholm et nyt såkaldt advisory board. Men allerede nu kan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl