lördag 30 september 2023

inloggad som

Worldlight først på plads i Andra Varvets nye væksthus

Det relativt nystartede Worldlight.com AB bliver det første firma, som udnytter muligheden for at få nye lokaler og support i teknikparken Andra Varvets væksthusvirksomhed i Malmø.

Worldlight.com har som forretningskoncept at sælge løsninger til hurtig databasesøgning og indeksering ved hjælp af programmet Windseek til brug på internettet og virksomheders intranet. Virksomheden har i dag tre ansatte og planlæger kapitaltilførsel og ekspansion i løbet af 2001.

— Andra Varvet er interessant ud fra mange perspektiver, som en platform med mulighed for netværksopbygning med både Malmö högskola og Lunds universitet samt med gode sponsorpakker til startup-firmaer, siger adm. dir. Roland Nyman.

Worldlight.com flytter ind efter årsskiftet sammen med Roland Nymans eget selskab Inter-Net Broker, et CRM-orienteret firma der dels arbejder sammen med Worldlight.com, dels med Camage International som hjælper virksomheder til internationale etableringer i Kina, Taiwan og Rusland.

Det relativt nystartede Worldlight.com AB bliver det første firma, som udnytter muligheden for at få nye lokaler og support i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad