tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Krinova Science Park tredobler sine lokaler efter årsskiftet

Teknikparken Krinova i Kristianstad i det nordøstlige Skåne planlægger det kommende år at investere ti millioner svenske kroner. Pengene skal blandt andet anvendes til at skræddersy lokaler til teknikparkens virksomheder.

Allerede efter årsskiftet udvides teknikparkens areal betydeligt. Fra dagens 1.600 kvadratmeter til 4.500 kvadratmeter. Med denne udvidelse er der investeret 40 millioner kroner i lokaler.

Teknikparken Krinova er en af Sveriges nyeste. Den blev startet den 1. september 1999 på det gamle regimentsområde i Kristianstad. Teknikparkens ejendomme ejes af Kristianstads kommune. Driftsselskabet Krinova AB ejes af kommunen sammen med Teknopol AB i Lund.

Krinova AB søger nu ny adm. dir., efter at den første direktør efter kun otte måneder har forladt teknikparken til fordel for et andet job.

Der er i dag omkring 15 virksomheder i teknikparken. De fleste af aktiviteterne ligger inden for polymerteknologi. Andre områder er miljø- og vandteknik samt informationsteknologi. Högskolan i Kristianstad satser på samme områder. Således har for eksempel högskolan en kvalificeret IT-uddannelse på Krinova Science Park sammen med EC-gruppen i Svängsta i Blekinge. Uddannelsen, som er treårig, er unik ved, at den udelukkende henvender sig til kvindelige elever.

Teknikparken Krinova i Kristianstad i det nordøstlige Skåne planlægger det kommende år at investere ti millioner svenske kroner. Pengene skal […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad