fredag 29 september 2023

inloggad som

Medeon udvider aktiviteterne

Medeon Science Park i Malmø har nu to pavilloner klar til det nye projekt Växthuset, som starter ved årsskiftet 2000-2001. I Växthuset skal nye virksomheder inden for biomedicin og medicoteknik have en blød start for i løbet af to år at vokse sig stærke nok til at stå på egne ben. En række kendte virksomheder, heriblandt Skandia, sponsorerer Växthuset og skal støtte de nystartede virksomheder.

Det står nu også klart, at Medeon udbygges. Starten på byggeriet er fastsat til sommeren 2001. Et år senere skal 6.000 nye kvadratmeter lokaler stå færdige og føjes til de 20.000 kvadratmeter, som Medeon disponerer over i dag. Senere skal der bygges yderligere 6.000 kvadratmeter.

Det er Wihlborgs Fastigheter AB, en af Medeons ejere, der bygger. Wihlborgs er også en af sponsorerne bag Växthuset, hvor de nye virksomheder starter med en lav husleje. Øvrige sponsorer, ud over Skandia, er Teknopol i Lund, Albihns Patentbyrå, Arthur Andersen (revision) og Navigator Advertising AB. En storbank vil også være at finde blandt sponsorerne. Forhandlingerne er i gang.

Sponsoreringen er en forretningsaftale, som skal være udbytterig for alle parter.

— Sponsorerne skal også kunne fungere som mentorer og tilføre kompetence til de nye virksomheder i Växthuset, siger Medeons adm. dir. Charlotte Munck af Rosenschöld.

Medeon Science Park i Malmø har nu to pavilloner klar til det nye projekt Växthuset, som starter ved årsskiftet 2000-2001. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad