måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Reflector A/S åbner kontor i København

Det århusianske IT-firma Reflector A/S åbner næste måned kontor på Amagertorv på Strøget i København, og firmaet har overvejelser om næste år at skabe et brohovede i Skåne til det svenske marked.

Reflector udvikler e-handelsløsninger for blandt andet detailhandlen i business to consumer-området, og godt 40 procent af virksomhedens opgaver er løsninger på business to business-planet for virksomheder som Arla og Novo. I år har Maersk e-World købt 60 procent af virksomheden.

— Vores nye kontor i København oprettes både fordi vi har kunder i København, og fordi vi vil være tæt på Mærsk Data. Vi skal have Københavns-kontoret til at fungere først inden vi åbner i Sverige, fortæller administrerende direktør Morten Duch, Reflector A/S.

Virksomheden forventer i år at omsætte for 11-12 millioner kroner, og der er 29 ansatte og fem mere på vej. I begyndelsen skal der være tre-fire ansatte i København. Reflector A/S blev dannet 1. marts i år ved en fusion mellem multimedieafdelingen hos reklamebureauet Emma samt IT-firmaet The Interactive.

Det århusianske IT-firma Reflector A/S åbner næste måned kontor på Amagertorv på Strøget i København, og firmaet har overvejelser om […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad