tisdag 26 september 2023

inloggad som

adDoc søger 20 millioner til IT-løsning til kliniske studier

Lundvirksomheden adDoc, som udvikler internetbaserede portalløsninger til kliniske studier, søger op til 20 millioner svenske kroner i ekstern kapital.

— Vi har flere kontakter og forhandler stadig, oplyser virksomhedens fung. adm. dir. Sten Kornfält.

Idealet er en investor med erfaring fra lægemiddelbranchen eller en industriel investor. Håbet er, at forhandlingerne skal give resultat inden årsskiftet. En mulighed er at få tilført en del af beløbet nu og resten til foråret.

Pengene skal anvendes til udvikling af virksomhedens nye produkt TrialOnline, en portalløsning hvor læger via internettet kan registrere resultater fra kliniske studier i forskellige byer. Desuden kræves der kapital til en markedsetablering i Skandinavien.

TrialOnline lanceres i løbet af første kvartal næste år og omfatter endvidere funktionerne i det tidligere produkt TrialPage, en informationsportal for læger, kontrollanter og medicinalfirmaer, der er involveret i kliniske afprøvninger.

Lundvirksomheden adDoc, som udvikler internetbaserede portalløsninger til kliniske studier, søger op til 20 millioner svenske kroner i ekstern kapital. — […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad