tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Ny internetkampagne skal styrke Norra Öresund

Samarbejdsorganisationen Norra Öresund søsætter i disse dage en kampagne på internettet for at øge interessen for den del af Øresundsregionen, som kom lidt ud af fokus under sommerens brovirak.

Op mod en million svenske kroner satses på en markedsføringskampagne, som hovedsageligt gennemføres på internettet. Via bannerannoncering på internetportaler i Tyskland, Danmark og Sverige skal surfere lokkes til Norra Öresunds hjemmeside, som i sin nye udformning findes på både svensk, tysk og engelsk.

Målgruppen for kampagnen er turister med interesse i golf, fiskeri, mad og kultur. Men Thord Persson, koordinator hos Norra Öresund, mener, at det er for snævert kun at tale om turister. Det gælder om at lokke besøgende til hele året igennem, for eksempel til konferenceaktiviteter, og på langt sigt også få folk til at bosætte sig og starte virksomheder i det nordvestlige Skåne.

For trods navnet, så består samarbejdsorganisationen Norra Öresund udelukkende af kommuner i det nordvestlige Skåne. Målet er dog på langt sigt også at få den danske side af det nordlige Øresund med i en form for dybere samarbejde.

Samarbejdsorganisationen Norra Öresund søsætter i disse dage en kampagne på internettet for at øge interessen for den del af Øresundsregionen, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad