måndag 25 september 2023

inloggad som

3D-festival i København skal slå rekord

Når den store 3D-festival på onsdag slår portene op for tredje gang i Øresundsregionen, er forudsætningerne på flere måder anderledes end tidligere.

Festivalen er flyttet over Sundet til København og Øksnehallen, efter de første to år at have holdt til i Slagthusets lokaler i Malmø. Dermed håber arrangørerne at sætte ny rekord med over 10.000 besøgende. Sidste år lå antallet lige under 7.000 personer.

Desuden er festivalen nu et dansk-svensk arrangement, efter at det børsnoterede risikokapitalselskab A/S Brandts.com i sommer købte 45 procent af aktierne i festivalen af det svenske holdingselskab Andante.

Foruden gæster fra de nordiske lande venter man endvidere besøg fra Tyskland, Storbritannien og USA. På festivalen arrangeres blandt andet en lang række seminarer med talere fra hele verden og en messe, hvor mere end 50 3D-firmaer udstiller.

Festivalen strækker sig fra onsdag til fredag.

Når den store 3D-festival på onsdag slår portene op for tredje gang i Øresundsregionen, er forudsætningerne på flere måder anderledes […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad