tisdag 26 september 2023

inloggad som

Consafe Infotech åbner kontor i Milano og Santiago

IT-konsulentfirmaet Consafe Infotech i Malmø åbner kontor i Milano og Santiago. Etableringen i Milano er allerede påbegyndt og forestås af en italiener, som har arbejdet for Consafe Infotech i Norge.

Desuden planlægger virksomheden nyt kontor i Stockholm i løbet af efteråret og i København til foråret.

Consafe Infotech, som blev grundlagt i november 1996, har i dag 135 ansatte på kontorerne i Malmø, Gøteborg, Karlskrona og Västerås i Sverige samt Oslo og Grimstad i Norge. Adm. dir. Stefan Nilsson regner med, at tallet er vokset til mindst 170 ved slutningen af året.

Prognosen for året er en omsætning på omkring 130 millioner svenske kroner, hvilket er en fordobling sammenlignet med sidste år. De seneste to år har virksomheden præsteret nulresultater, men i år regner man med et mindre tab på fem til ti millioner kroner.

Consafe Infotech har siden starten af året forberedt sig på en notering på Stockholmsbørsens O-liste til oktober. I forbindelse med noteringen planlægges en nyemission, sandsynligvis kombineret med at hovedejeren JCE-gruppen og Christer Ericsson frasælger en del af deres portefølje på 76 procent af aktierne. Adm. dir. Stefan Nilsson vurderer, at det sammenlagt drejer sig om cirka 300 millioner svenske kroner, som skal hentes ind fra markedet. Noteringsarbejdet varetages af Enskilda Securities.

Kapitaltilførslen skal anvendes til ekspansion i Europa og fortsat produktudvikling. Målet er at åbne tre til fem nye kontorer hvert år. Italien, Tyskland, Frankrig, Benelux og Storbritannien er prioriterede markeder.

Desuden er en notering af selskabet vigtig for kommende opkøb. Hovedvægten ligger på organisk vækst, men ledelsen kigger også på mulige opkøb for at få adgang til nye markeder i Europa eller produktselskaber, som passer ind i ekspansionsstrategien.

IT-konsulentfirmaet Consafe Infotech i Malmø åbner kontor i Milano og Santiago. Etableringen i Milano er allerede påbegyndt og forestås af […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad