torsdag 18 april 2024

inloggad som

Consafe Infotech åbner kontor i Milano og Santiago

IT-konsulentfirmaet Consafe Infotech i Malmø åbner kontor i Milano og Santiago. Etableringen i Milano er allerede påbegyndt og forestås af en italiener, som har arbejdet for Consafe Infotech i Norge.

Desuden planlægger virksomheden nyt kontor i Stockholm i løbet af efteråret og i København til foråret.

Consafe Infotech, som blev grundlagt i november 1996, har i dag 135 ansatte på kontorerne i Malmø, Gøteborg, Karlskrona og Västerås i Sverige samt Oslo og Grimstad i Norge. Adm. dir. Stefan Nilsson regner med, at tallet er vokset til mindst 170 ved slutningen af året.

Prognosen for året er en omsætning på omkring 130 millioner svenske kroner, hvilket er en fordobling sammenlignet med sidste år. De seneste to år har virksomheden præsteret nulresultater, men i år regner man med et mindre tab på fem til ti millioner kroner.

Consafe Infotech har siden starten af året forberedt sig på en notering på Stockholmsbørsens O-liste til oktober. I forbindelse med noteringen planlægges en nyemission, sandsynligvis kombineret med at hovedejeren JCE-gruppen og Christer Ericsson frasælger en del af deres portefølje på 76 procent af aktierne. Adm. dir. Stefan Nilsson vurderer, at det sammenlagt drejer sig om cirka 300 millioner svenske kroner, som skal hentes ind fra markedet. Noteringsarbejdet varetages af Enskilda Securities.

Kapitaltilførslen skal anvendes til ekspansion i Europa og fortsat produktudvikling. Målet er at åbne tre til fem nye kontorer hvert år. Italien, Tyskland, Frankrig, Benelux og Storbritannien er prioriterede markeder.

Desuden er en notering af selskabet vigtig for kommende opkøb. Hovedvægten ligger på organisk vækst, men ledelsen kigger også på mulige opkøb for at få adgang til nye markeder i Europa eller produktselskaber, som passer ind i ekspansionsstrategien.

IT-konsulentfirmaet Consafe Infotech i Malmø åbner kontor i Milano og Santiago. Etableringen i Milano er allerede påbegyndt og forestås af […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.