tisdag 26 september 2023

inloggad som

Virksomhedsregister for Øresund lægges ud på nettet

Senere på ugen lanceres Business Guide Oresund, en internetbaseret telefonbog med 45.000 firmaer i Øresundsregionen. Håbet er, at det bliver erhvervslivets førende portal i Øresundsregionen.

Ud over kontaktoplysninger til firmaerne – 30.000 danske og 15.000 svenske – indeholder hjemmesiden blandt andet fakta om erhvervslivet i Øresundsregionen samt en messe- og konferencekalender. Desuden er der information om vigtige forskelle i lovgivning for virksomheder, der ønsker at drive forretning på den anden side af Sundet.

Business Guide Oresund er annoncefinansieret. Det er gratis for alle virksomheder at have deres oplysninger stående i registret, men de der betaler for en annonce kommer øverst på søgelisten. Desuden vil branchesøgninger give flere resultater på danske end svenske virksomheder, eftersom de danske virksomheder har fået lov til at angive fire forskellige branchekoder, mens de svenske har måttet nøjes med en enkelt branche. Forskellen skal nok blive rettet på sigt, lover Anders Larsen hos Kraks Forlag, som producerer Business Guide Oresund sammen med Lokaldelen i Sverige.

Registret dækker virksomheder i Københavns Amt, Frederiksborg Amt, Roskilde Amt, København og Frederiksberg kommune samt Skåne, det sydlige Halland og Blekinge. Bag projektet står Det Danske Handelskammer, Sydsvenska Industri- och Handelskammaren samt Øresundskomiteen.

Adressen til Business Guide Oresund er http://www.bgoresund.com

Senere på ugen lanceres Business Guide Oresund, en internetbaseret telefonbog med 45.000 firmaer i Øresundsregionen. Håbet er, at det bliver […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad