onsdag 10 juli 2024

inloggad som

Axis forbereder kæmpesatsning på E-business

IT-virksomheden Axis Communications i Lund forbereder en kæmpesatsning på E-business.

— Alt hvad vores kunder vil bruge Axis til, skal kunne gøres via nettet. I dag har vores hjemmeside begrænset interaktivitet, siger Charlotta Falvin hos Axis.

Fremover skal Axis’ kunder kunne foretage sig alt lige fra at bestille varer på internettet og følge leveringsprocessen til at indhente information, opdateringer og få support over nettet. Både forhandlere og brugere af Axis’ netværksløsninger skal kunne anvende den nye webservice.

Satsningen er vokset frem af en række mindre projekter og ideer, som er spiret forskellige steder i virksomheden. Nu går udviklingen ind i en mere intensiv fase, og så skal arbejdet koordineres. Op til 15 personer vil efter sommeren arbejde med E-business-funktionen under ledelse af en ny chef. På langt sigt skal gruppen vokse yderligere, og det vil derfor blive aktuelt med nyansættelser.

IT-virksomheden Axis Communications i Lund forbereder en kæmpesatsning på E-business. — Alt hvad vores kunder vil bruge Axis til, skal […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Tunga utmaningar i Höganäs

  Metallpulvertillverkaren Höganäs är inne i en storm av utmaningar. Företaget i nordvästra Skåne är Sveriges sjuttonde största utsläppare av koldioxid. Så kan det inte fortsätta. Och vd Henrik Ager berättar vad omställningen till elbilar innebär.
  – Vi har fyra-fem år på oss att ställa om, säger han i en intervju med Rapidus.

 • Renstädat i Wihlborgs

  Wihlborgs befinner sig mycket nära toppen av sina räntekostnader. Samtidigt ser nedskrivningarna av fastighetsvärden ut att närma sig slutet. Det framgick när fastighetsbolaget med vd Ulrika Hallengren presenterade rapporten för andra kvartalet på måndagen.

 • Hänt i vecka 27

  Förvärv och försäljningar. Det händer saker i det skånska näringslivet även efter att sommarlugnet börjat lägga sig. Här är en summering av de viktigaste affärsnyheterna under den gångna veckan.