måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Neupart & Munkedal flytter hovedkontoret til USA

Det danske firma Neupart & Munkedals satsning i USA har overgået alle forventninger. Firmaet, som beskæftiger sig med internetsikkerhed, beskærer nu tidsplanerne med op til et halvt år for at udnytte den store interesse for sikkerhedsspørgsmål.

I løbet af et par uger åbnes virksomhedens andet USA-kontor i Boston. Det skulle egentlig først være sket til sommer. Et tredje kontor på vestkysten, formentlig i San Francisco, åbnes inden sommer i stedet for til efteråret. Desuden flyttes hovedkontoret fra forskerparken Symbion i København til New York inden sommer. Samtidig bliver Neupart & Munkedal et amerikansk firma og ændrer i USA navn til noget, der er lettere at udtale på engelsk.

I begyndelsen af næste år regner adm. dir. Ulf Munkedal med, at virksomheden er større i USA end i Europa. Kontoret i København bliver fremover det europæiske hovedkontor. Herfra skal de første skridt ind i Tyskland og Benelux-landene tages. I London åbner man eget kontor i løbet af en måned.

For at klare den hurtige ekspansion i USA kræves der flere penge. I januar fik man tilført ti millioner danske kroner i venture capital fra 2M Invest, som herefter ejer 20 procent af virksomheden. Denne gang drejer det sig om ti millioner dollars. Man har blandt andet kontakt til en af USA’s førende internetudbydere, oplyser Ulf Munkedal uden at ville nævne virksomhedens navn.

— Det er vigtigt at få tilført amerikanske penge for at blive anerkendt som et amerikansk firma. Desuden får vi adgang til en række netværk, når det gælder om at opbygge alliancer og rekruttere nye medarbejdere, siger Ulf Munkedal.

Det danske firma Neupart & Munkedals satsning i USA har overgået alle forventninger. Firmaet, som beskæftiger sig med internetsikkerhed, beskærer […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad