tisdag 26 september 2023

inloggad som

Software AG Nordic åbner stort salgskontor i Sverige

Software AG Nordic A/S agter at etablere et salgskontor i Sverige i år. Kontoret vil efter al sandsynlighed blive placeret i Stockholm og bliver i samme størrelsesorden som det i København med godt 50 medarbejdere. Det danske selskab har i dag et salg i Norden på 70 millioner danske kroner.

Software AG, som er det tyske moderselskab, er kendt for sin XML-server Tamino. Det er verdens hurtigste og hidtil eneste ”helt igennem ægte” XML-server ifølge virksomhedens account manager Kjeld Hansen.

Tamino blev lanceret i oktober sidste år og fungerer som et mellemled mellem virksomhedernes eksisterende databaser og internettet. XML er en videreudvikling af HTML, som benyttes til udvikling af hjemmesider. Forkortelsen XML står for ”extensible markup language”.

Der er allerede udført over 50 pilotinstallationer i Norden. De svenske samarbejdspartnere er Cyber Com og Gocart. Systembolaget, metalindustrikoncernen Sandvik og skovbrugskoncernen Holmen (tidligere MoDo) hører til kunderne.

Software AG Nordic A/S agter at etablere et salgskontor i Sverige i år. Kontoret vil efter al sandsynlighed blive placeret […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad